Sunday 26 August 2012

Ons bedrijf (Nederlands)

J.I.M. International Trading B.V. is een krachtige partner dat gespecialiseerd is in het leveren van onderdelen en verbruiksartikelen voor de vleesverwerkende industrie met een sterke focus op worstfabrikanten.


Wij zijn de Europese vestiging van Amerikaanse fabrikanten en hebben de beschikking over een uitgebreid magazijn met onderdelen, direct uit voorraad leverbaar.

De mogelijkheid bestaat uw regelmatig benodigde onderdelen op afroep in voorraad te houden .

Wekelijkse toeleveringen vanuit Amerika en Europa voor de speciaal onderdelen zoals Linkerkettingen.

Het team van J.I.M. International trading B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het worstproductieproces en zal u op dit gebied vakkundig kunnen adviseren.

Door de jarenlange werkervaring en contacten, heeft J.I.M. International Trading B.V. een groot netwerk in binnen – en buitenland.

J.I.M. International Trading B.V. werkt uitsluitend met gerenommeerde kwaliteitsleveranciers.
Daardoor weet u dat wij kwaliteitsproducten leveren. Uiteraard kan J.I.M. International Trading B.V. uw bestelling in een korte tijd voor u realiseren tegen een scherp tarief.


J.I.M. International Trading B.V. is de krachtige partner voor onderdelen voor de vleesverwerkende industrie voor Europa, Azie het Midden Oosten en Africa.

Kwaliteit, Kennis en Passie zijn de drijvende factoren voor de betrouwbaarheid en het succes van J.I.M. International Trading B.V.

Ons onderscheidend vermogen komt met name tot uiting in de service, snelheid en flexibiliteit voor het leveren van de juiste onderdelen aan klanten. Hierbij is een focus op klanten.

Waarde voor onze klanten zijn:

-Lagere kosten

-Overnemen van niet kerntaken

-Service

0 reacties: